Erdoğan maç sonu soyunma odasına girdi: 'Olanlar oldu, burada kaldı'

Euro 2024'teki Türkiye-Hollanda maçını Berlin'de izleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yenilgi sonrası soyunma odasına giderek A Milli Takım oyuncularını tebrik etti.

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finalinde Hollanda'ya 2-1 yenilerek elenen A Milli Futbol Takımı'nı soyunma odasında ziyaret etti.

Erdoğan'ın soyunma odası ziyaretine Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı da eşlik etti.

Milli oyuncuları ellerini sıkarak teker teker tebrik eden Erdoğan, "Hepinizi tebrik ediyorum. Her ne kadar bugün burada bu neticeyi aldıysak da siz bizim şampiyonumuzsunuz. Biz sizden memnunuz. Bunun geleceği de var. Gelecekte de bu işi biz götüreceğiz. Ben buna inanıyorum. Buraya kadar bu işi çok başarılı getirdiniz. Olanlar oldu, burada kaldı. İlk 8, bundan sonra da inşallah şampiyonluk." diye konuştu.

Teknik direktör Vincenzo Montella ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek "Böyle bir ülkeyi temsil ettiğimiz için gerçekten gururluyuz. Geleceğe bakacağız" ifadesini kullandı.​​​​​​​

(SPOR SERVİSİ)

Sayısız rekor, madalya ve şampiyonluk: Cep Herkülü Çocuklar için olimpiyat: Olimpik Gün'de neler yaşandı? Türkiye Avusturya'yı nasıl geçti, Hollanda ile ne yapacak? Jackie Chan ile başladı, olimpiyat şampiyonu oldu Olimpiyatların en başarılı kadınları kimler? Euro 2024: Son 16 turunda kim ne yapar? Türkiye'nin şansı ne?