Erdoğan, Millet İttifakı'nın üç üyesiyle görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti lideri Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve DEVA lideri Ali babacan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Abone ol

DUVAR - Merkez üssü Maraş'ın  Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i aradı. Erdoğan ve Akşener deprem sonrası bölgedeki durum ve arama kurtarma çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu ve Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, Anavatan Partisi lideri İbrahim Çelebi ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı telefon ile arayarak afet bölgelerindeki son durum ve arama-kurtarma çalışmalarına ilişkin bir görüşme gerçekleştirdi. DEVA Partisi'nden yapılan açıklamaya göre görüşme akşam saatlerinde gerçekleşti.

Görüşmelerde, Maraş merkezli 10 ili etkileyen depremler sonrası bölgedeki durum ve arama kurtarma çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. (HABER MERKEZİ)