Erdoğan: Ne hesap uzmanı Kemaller ne de muhasebeci Kenanlar eksik olur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan:

Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Bitlis il örgütünün 6. Olağan İl Kongresi'nde CHP'ye yüklendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz’ı kast ederek, “Bu ülkede ne hesap uzmanı Kemaller ne de muhasebeci Kenanlar eksik olur” dedi. Hükümet yanlısı medyada yayınlanan haberlerde bir süredir Yılmaz'ın Musul Başkonsolosluğu sırasında yaşanan IŞİD baskınında kendisini 'Muhasebeci Kenan' olarak tanıttığı yönünde haberler yer alıyordu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA VAR MIYIZ? Beşer planında biz bugüne kadar hiçbir gücün önünde eğilmedik. Biz sadece ve sadece rabbimizin huzurunda Rüku ve secdede eğildik. Bitlis'in bizim dünyamızda ayrı bir yeri var. Bugün yürüttüğümüz mücadelede Bitlis'in katkıları çok büyük. 2019'da Bitlis'ten çok daha farklı ve büyük müjdeler bekliyorum. 2019 için şimdiden gece gündüz çalışmaya var mıyız?

KUMPASLARI SAHİPLERİNİN BAŞLARINA GEÇİRECEĞİZ: Bölücü terör örgütüne de onu bir maşa gibi kullananlara Bitlis'in gerçek gücünü göstermeye var mıyız? Bitlis'i Türkiye'nin en güvenli şehri yapmaya var mıyız? Ülkemize kurulan tüm kumpasları sahiplerinin başlarına geçireceğiz. Millet olmak öyle kolay değildir. Köklü bir ortak geçmişiniz oradaki idealleriniz müşterek değer ve sembollerinin yoksa millet olmazsınız. Sadece sıradan bir topluluk olarak kalırsınız. Biz milletiz.

IŞIK DOĞU'DAN GELİR: Rahmetli Cemil Meriç ne diyor biliyor musunuz? "Işık Doğu'dan gelir" bizim ışığımız da Doğu'dan geliyor. Gerek bölgemizde gerek dünyada küresel bir güç olarak Türkiye şu anda yükseliyor. Bunu şu anda tüm alanlarda gerçekleştirmeliyiz. Birisi çıkıyor diyor ki, PYD terör örgütü değildir. Zaten senin PKK'dan ne farkın var ki! Zaten bunlar PKK'dan aldıkları destekle meclise girdiler. Şunu özellikle hatırlatmak istiyorum, korkaklar zafer anıtı dikemezler. Ey bay Kemal, PYD terör örgütü müdür, eğer yiğitsen açıkla. PKK terör örgütü müdür eğer yiğitsen açıkla? YPG terör örgütü müdür eğer yiğitsen açıkla. Ama bunlar terör örgütünün meclisteki destekçileri ile kol kola. Gerek bölgemizde gerek dünyada küresel bir güç olarak Türkiye şu anda yükseliyor. Bunu şu anda tüm alanlarda gerçekleştirmeliyiz. Milletimiz sadece devletine kendisine savaş açanları görmekle kalmıyor onların arkasındakileri de görüyor. Bu ülkede ne hesap uzmanı Kemaller ne de muhasebeci Kenanlar eksik olur. Bugün Zeytin Dalı Operasyonunu yürüten Mehmetlerimiz aslanlarımız var.