Erdoğan ve Yıldırım'dan Rusya'ya taziye mesajları

Rusya'da bir yolcu uçağının düşmesi sonucu 71 kişi yaşamını yitirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım, Rusya'ya taziye mesajı gönderdi.

Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 71 kişinin hayatını kaybettiği uçak kazasıyla için Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e taziyelerini iletti. Başbakan Binali Yıldırım da Rusya Başbakanı Dmitri Medevedev'e telgraf yolladı.

DHA'nın Cumhurbaşkanlığı kaynaklarına dayandırdığı habere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Moskova'da yolcu uçağının düşmesiyle ilgili olarak Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e taziye mesajı gönderdi.

Erdoğan'ın mesajında, 71 kişinin hayatını kaybetmesinden derin üzüntü duyduğunu belirttiği öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kazada hayatlarını kaybedenlerin ailelerine sabır, Putin'e ve onun şahsında tüm Rus halkına başsağlığı dilediği kaydedildi.

Başbakan Binali Yıldırım da, Rusya Başbakanı Dmitri Medevedev'e taziye telgrafı yolladı. Yıldırım mesajında "Bu elim kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına sabır, şahsınızda hükümetinize ve dost Rus halkına başsağlığı diliyorum" ifadelerine yer verdiği belirtildi.

Moskova'da yolcu uçağı düştü