Erdoğan'dan Bahçeli'ye teşekkür telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yle görüştü. Erdoğan, Mustafa Şentop'un TBMM Başkanlığına seçilmesine verilen destek için Bahçeli'ye teşekkür etti. 

Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yle telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan, Mustafa Şentop'un TBMM Başkanlığına seçilmesine verdikleri destekten nedeniyle Bahçeli'ye teşekkür etti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, görüşmenin videosunu Twitter hesabından paylaştı. Erdoğan, Bahçeli'ye "Çok teşekkür ediyorum. Ben de şu anda Kayseri'den Hatay'a geçtim ve neticeyi yolda öğrendim, teşekkür edeyim, tebrik edeyim dedim. Hamdolsun Cumhur İttifakı'nın çok çok güzel, başarılı bir neticesi oldu. Hep birlikte, Allah gayretinizi ve gayretimizi artırsın inşallah" dedi.

Kayseri'deki seçim çalışmalarıyla ilgili gözlemlerini aktaran Erdoğan, "Kayseri'de Cumhur İttifakı çok iyi çalışıyor. Baktım her iki taraf da çok çok mutlu, çok çok memnunlar. Katılım da çok iyiydi" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)