Erdoğan'dan Selvi'ye Saadet yanıtı: Abdulkadir ağlatma bizi, karıştırma oraları

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdulkadir Selvi'nin Saadet Partisi sorusuna "Abdulkadir ağlatma bizi ya. Ağlatma bizi dur. Karıştırma oraları" dedi.

Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT'de katıldığı yayında soruları cevapladı. Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, Abdulkadir Selvi'nin Saadet Partisi sorusuna da verdiği yanıtla gündem oldu.

Selvi, Erdoğan'a "Efendim siz Ayasofya'yı açtınız, Taksim'e cami yaptınız, başörtüsü sorunun çözdünüz. Bunlar merhum Erbakan'ın hayalleriydi ama siz gerçekleştirdiniz. Fakat Erbakan'ın partisi" derken Erdoğan "Abdulkadir ağlatma bizi ya. Ağlatma bizi dur. Karıştırma oraları" diyerek kesti. Selvi cümlesini "Sizin yanınızda değil, sizin karşınızda" diye tamamladı.

İkili daha sonra birbirine "Maalesef" dedikten sonra Erdoğan şöyle konuştu: "Erbakan hocamızın vaatlerini gerçekleştiren olmamıza rağmen ve onunla o yolda yürümüş birisi olarak, şu anda birilerinin farklı zeminde bu adımlara karşı olanlarla beraber olmaları insanı ciddi manada yıkıyor." (HABER MERKEZİ)