Erdoğan'ın 'sır küpüm' dediği Hakan Fidan dış politikada ne yapacak?

MİT Başkanlığı'ndan Dışişleri Bakanlığı'na geçen Hakan Fidan dış politikada nasıl bir yol izleyecek? Gazete Duvar yazarı Fehim Taştekin, canlı yayında değerlendirdi.

DUVAR - Türkiye'de 14 ve 28 Mayıs seçimleri geride kaldı, yeni kabine üyeleri belli oldu. Dışişleri Bakanlığı'na, 2010-2023 yılları arasında Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığı yapan Hakan Fidan getirildi. 

Yıllarca kamuoyu ve basın önünde çok az görülen, ismi bir zamanlar MİT Tırları ve Oslo Görüşmeleri'yle sıkça gündeme gelen Hakan Fidan artık dış politikayı yönetecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'sır küpüm' dediği Fidan'dan boşalan MİT Başkanlığı görevine ise İbrahim Kalın'ın getirilmesi bekleniyor.

Gazete Duvar yazarı Fehim Taştekin, Dışişleri'ne Hakan Fidan'ın getirilmesini, yeni dönemde dış politikanın şekilleneceğini canlı yayında değerlendirdi. (HABER MERKEZİ)

Biden'ın çekilmesi ABD seçimini nasıl etkiler: İlhan Uzgel yorumladı Erdoğan mı, Özel mi? Esad ilk kimle kucaklaşacak? İran sandık başında: Fehim Taştekin değerlendirdi Reisi'nin ölümü ne getirir ne götürür? Fehim Taştekin değerlendirdi İsrail’in Refah saldırısı ve ateşkes: Fehim Taştekin değerlendirdi ABD ve Fransa'da öğrenciler Filistin için ayakta