Erdoğdu'ya sosyal medyada sahte hesap saldırısı

CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun şantaj iddialarının ardından sosyal medyada kendisine karşı yapılan paylaşımların birçoğunun sahte hesaplardan atıldığı ortaya çıktı.

Abone ol

DUVAR - Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun, ATV ve Sabah grubundan muhabirlerin, arkadaşlarını arayarak kendisine şantaj yaptıklarını iddia etmesinin ardından sosyal medyada Erdoğdu'ya karşı "Kaçakçı Aykut" etiketi altında binlerce paylaşım yapıldı. Yapılan paylaşımların birçoğunun aynı olduğu ve sahte hesaplar tarafından atıldığı belirlendi.

NE OLMUŞTU?

ATV ve Sabah grubundan muhabirlerin, arkadaşlarını arayarak kendisine şantaj yaptıklarını iddia eden Erdoğdu, şantaj iddiaları için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı suçlayarak, "Bu yazdıklarımın doğrudan ilk muhatabı Erdoğan'dır. Diğer siyasi yöneticiler cürümleri kadar üzerlerine alınsınlar. Siz milyonlarca insanı mağdur eden ve vicdanın kırıntısı bile olmayan bu canavar düzenin kurucusunuz… Siz bu suç örgütünün bir numarasısınız…" ifadelerini kullanmıştı. 

Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın ise Ankara Asliye Hukuk Mahkemesi'nde 250 bin lira manevi tazminat davası açıldığını, Cumhurbaşkanı'na hakaret suçundan da Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulduğunu açıklamıştı. (HABER MERKEZİ)