Erzurum'un Pazaryolu ilçesinde 12 ev yandı

Erzurum'da Köşeyolu Mahallesi'nde çıkan yangınla ilgili açıklama yapan Pazaryolu Kaymakamı Mustafa Berk Çelik, "Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi. 12 evimiz kullanılamaz hale geldi" dedi.

Abone ol

DUVAR - Erzurum'un Pazaryolu ilçesindeki kırsal mahallede çıkan yangında 12 ev kullanılamaz hale geldi.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Köşeyolu Mahallesi'nde bitişik evlerin olduğu bölgede yangın çıktı.

Kısa sürede büyüyen yangın çevredeki evlere de sıçradı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın, ekiplerin ve mahallelinin çalışmasıyla söndürüldü.

KAYMAKAM ÇELİK: 12 EV KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Pazaryolu Kaymakamı Mustafa Berk Çelik, yangının çıkış nedeninin henüz belirlenemediğini söyledi.

Yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Çelik "Saat 13.15 itibarıyla yangın ihbarını aldık. 12 evimiz kullanılamaz hale geldi. Saat 16.45 itibarıyla da yangını tamamen kontrol altına aldık. Ekiplerimizin soğutma çalışmaları devam ediyor" dedi.

"Can kaybımız yok, 2 büyükbaş hayvanımız telef oldu" diyen Çelik, "Onun dışında şu an kaç tane ahırın yandığını tespit edemiyoruz çünkü ahırlar binaların altında bulunuyor. Yangına 6 itfaiye aracı, 2 arazöz ve 2 tanker ilk andan itibaren müdahaleye başladı" şeklinde konuştu.

AFAD Erzurum İl Müdürü Selahattin Karslı da yangından zarar görenler için mahallede belirledikleri bir noktaya 15 çadırı, içerisindeki tüm ihtiyaçlarıyla kuracaklarını belirtti. (HABER MERKEZİ)