Esenyurt'ta silahlı pusu: 18 yaşındaki genç öldürüldü

İstanbul Esenyurt’ta sokakta silahlı saldırıya uğrayan 18 yaşındaki Emre Balaban öldü, yanındaki arkadaşı yaralandı. Saldırgan aranıyor.

Abone ol

DUVAR - Esenyurt'ta Emre Balaban (18) ve Ş.B. (20) sokakta silahlı saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan gençlerden Balaban tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

DHA'nın haberine göre olay dün saat 19.20 sıralarında Fatih Mahallesi, 933. Sokakta meydana geldi. İddiaya göre V.T. aralarında husumet bulunan Emre Balaban ve Ş.B.'ye sokakta gizlenerek pusu kurdu. V.T. üzerinde bulunan tabanca ile Balaban ve Ş.B'ye ateş açtı. V.T. olayın ardından yaya olarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Emre Balaban yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Saldırı anı bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Emre Balaban ve Ş.B'nin sokakta yürüdüğü sırada, binanın köşesinden çıkan V.T. koşarak yaklaştığı 2 kişiye tabanca ile iki kişiye ateş ediyor. Kendilerini kurtarmak için otomobilin arkasına kaçan Balaban ve Ş.B'nin yaralandıktan sonra yere düştükleri anlar görülüyor.

(HABER MERKEZİ)