Eşi tarafından sopayla dövülen kadın hayatını kaybetti

İki çocuk annesi Gizem Günay, eşinden gördüğü şiddet sonucu beyin kanaması geçirdi, dalağı patladı... Komşuların çağırdı ambulansla hastaneye kaldırılan Günay hemen ameliyata alındı ancak, kurtarılamadı.

Abone ol

DUVAR - Bir kadın daha eşi tarafından vahşice katledildi. Eşi tarafından tekme, yumruk ve sopayla dövülen 26 yaşındaki Gizem Günay hayata gözlerini kapatırken, geride iki öksüz çocuk bıraktı.

Muğla'nın Menteşe ilçesinde bir apartmanda kaloriferci olarak çalışan Gökhan Günay dün gece evinde bir süre içki içti. Gecenin ilerleyen saatlerinde Gökhan Güney ile eşi Gizem arasında tartışma çıktı. Gökhan Güney bir süre sonra eşine tekme atıp, yumruklamaya başladı. Daha sonra mutfaktan aldığı sopayla eşine vurmaya başladı. Gürültüleri duyan apartman sakinlerinin, durumu polise ve 112 Acil Servis'e bildirdi.

KATİL EŞ YAKALANDI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, eşi tarafından dövülerek ağır yaralanan genç kadını ambulansla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Beyin kanaması geçirdiği ve dalağının patladığı belirlenen iki çocuk annesi Gizem Günay ameliyata alındı. Sabaha kadar süren ameliyatta Günay, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Günay'ın cesedi, kesin ölüm nedenin tespiti için otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, eşini döverek öldüren koca ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

SÜREKLİ ŞİDDET GÖRÜYORDU

Adını vermek istemeyen mahalle sakini, şöyle dedi: "Resmi olarak boşanmışlardı. Ancak, çocuklar mağdur olmaması için Gizem, özür dileyen eşini affetti. Tekrar evlendiler. 4 gün önce güneş gözlüğü takmasına rağmen Gizem'in yüz ve gözünün altında morluklar olduğunu gördüm. Eşinin dövdüğünü söyledi. Eşi serseri serseri gezerdi. Apartman temizliğini ve kışın kaloriferi bile bu kadın yakardı. Duyunca çok üzüldük. Gizem, melek gibiydi. Herkes ile iyi geçinirdi. Kimseye zararı yoktu. Eşine, yazıklar olsun."

(DHA)