Eşini boğarak öldüren Demirbozan tutuklandı

Eşi Zübeyde Demirbozan'ı boğarak öldüren ve 'kıskanıyordum' diyen Tolga Demirbozan tutuklandı. Tolga Demirbozan yaklaşık 1 ay önce de eşine tüfekle ateş açmış ancak sevkedildiği adli makamlarca serbest bırakılmıştı. Demirbozan, sosyal medya hesabından da 'Gelinlikle kefen aynı renktir. Seçtiğin insan sana bir ömür ya cenneti yaşatır ya cehennemi' diye yazmıştı.

Abone ol

DUVAR - Eşi tarafından katledilen 21 yaşındaki Zübeyde Demirbozan bugün Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi. Tolga Demirbozan (26) ise bugün sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Cinayet, 29 Temmuz pazar akşamı Kepez ilçesinde işlendi. 3 yaşındaki oğullarıyla birlikte arkadaşlarına misafirliğe giden Zübeyde- Tolga Demirbozan çifti arasında, kıskançlık yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Tolga Demirbozan, eşi Zübeyde Demirbozan'ı boğarak, öldürdü. Ardından gidip, oğlunu alan Tolga Demirbozan, kaçtı.

'KISKANIYORDUM, BOĞDUM!'

Zübeyde Demirbozan'ın cansız bedenini, eve gelen arkadaşları buldu. İhbar üzerine eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, kadının boğularak, öldürüldüğünü belirledi. Zübeyde Demirbozan'ın cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürülürken, cinayet şüphelisi Tolga Demirbozan da Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalanıp, gözaltına alındı. Tolga Demirbozan'ın, polise verdiği ilk ifadesinde, "Ben onu herkesten kıskanıyordum. Defalarca uyarmama rağmen hiç dikkat etmedi. Aramızda tartışma çıkınca boğup, öldürdüm" dediği öğrenildi.

İfade işleminin ardından bu sabah adliyeye sevk edilen Tolga Demirbozan, ancak cinayetten sonra çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Zübeyde Demirbozan'ın cenazesi ise dün Muratpaşa ilçesine bağlı Zeytinköy semtindeki mezarlıkta, gözyaşlarıyla toprağa verildi. Demirbozan çiftinin 3 yaşındaki oğullarını, yakınlarının aldığı öğrenildi.

Tolga Demirbozan'ın, yaklaşık 1 ay önce de eşine av tüfeğiyle ateş ettiği, kadının saldırıdan yara almadığı, Demirbozan'ın ise sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakıldığı ortaya çıkmıştı. Tolga Demirbozan'ın sosyal paylaşım sitesindeki hesabında ise 'Gelinlikle kefen aynı renktir. Seçtiğin insan sana bir ömür ya cenneti yaşatır ya cehennemi' yazılı paylaşımının olduğu görüldü.

(ANTALYA-DHA)