Eşinin şiddet uyguladığı kadın evi terk edince kardeşi de darp etti

Eşinin kendisine şiddet uyguladığı ve aldattığı kadın evi terk etti. Başka bir ile yerleşen kadın, erkek kardeşi tarafından da darp edildi.

Abone ol

DUVAR - Konya'da eşinin şiddet uyguladığı Ebru Barık, Aksaray'daki evini terk edip Ereğli'ye yerleşti. Barık'ın evi terk ettiğini öğrenen erkek kardeşi E.B., ablasını darbetti. E.B.'nin dini nikahla yaşadığı Y.Ş. de Barık'ın 2 kızını sopayla dövdü. Barık, kardeşi ve Y.Ş.'den şikayetçi oldu.

DHA'nın haberine göre olay, geçen perşembe, saat 23.30 sıralarında, Ereğli ilçesi Şinasi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Barık, yaklaşık 1 ay önce eşinin kendisini darbetmesi ve aldatması üzerine 3 çocuğunu yanına alıp evi terk etti. Barık, Ereğli'ye yerleşirken, erkek kardeşi E.B. de dini nikahla birlikte yaşadığı Y.Ş. ile ablasının evine geldi. E.B. Barık'ı, Y.Ş. de 2 kızını darbetti. Sesleri duyup eve gelen Barık'ın ev sahibinin araya girmesiyle E.B. ve Y.Ş. kaçtı.

Ambulansla, Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Barık ve kızları E.B. (8) ile E.B. (7) tedaviye alındı. Barık, kardeşi ve Y.Ş.'den şikayetçi oldu.

Tedavileri tamamlanan Ebru Barık ve 3 çocuğu taburcu edildi. Barık, polise verdiği ifadesinde, "25 gün önce çocuklarım ve ben Ereğli'de kendi tuttuğum evde yaşamaya başladık. Geçimimi sağlamak için ev temizliği yapıyorum, tarlada çalışıyorum" dedi.

'KOCAN SENİ İSTEMİYOR, ÖLDÜRMEMİ İSTİYOR'

Kendisini darbeden erkek kardeşinin daha sonra arayıp özür dilediğini ifade eden Barık, "Beni döverken de 'Kocan, seni artık istemiyor, bana seni öldürmemi söyledi' gibi laflar etti. Telefonumu da alarak gitti. Ertesi gün ise cep telefonumu akrabamıza bırakmış oradan aldım. Bir süre sonra da beni kardeşim aradı ve bana 'Senin kocanın gazına geldim, öyle yaptım, pişmanım beni şikayet etme' dedi. Şikayetimden vazgeçmeyeceğim" diye konuştu.

(HABER MERKEZİ)