Eski bakan Bayraktar: Çalışmadan edinenler bitiriyor bizi

Eski Şehircilik ve Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar, sosyal medya hesabından, "Açıkgözler, tatlı su kurnazları, tüfekçiler, çöp çatanlar ve çalışmadan edinenler bitiriyor bizi..." paylaşımında bulundu.

Abone ol

DUVAR - AK Parti'de tartışmalara, üstü kapalı olarak Eski Şehircilik ve Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar da katıldı. Bayraktar, dün Twitter'dan, "Tavassutla iş yapmanın birçok mahsurları var... Referanslara bakmak,verileri incelemek ve liyakati dikkate almak iyidir. Açıkgözler, tatlı su kurnazları, tüfekçiler ,çöp çatanlar ve çalışmadan edinenler bitiriyor bizi..." açıklamasını yaptı.

'BAŞBAKANIN TALİMATIYLA YAPTIM' DEMİŞTİ

Bayraktar, 17-25 Aralık operasyonlarının ardından, hakkındaki yolsuzluk iddiaları nedeniyle görevinden ayrılmıştı. Özellikle TOKİ Başkanlığı dönemine ilişkin iddialar bulunan Bayraktar, kanunsuz bir işlem yapmadığını öne sürmüş, kendisini "Ne yaptıysam başbakanın (Tayyip Erdoğan) talimatıyla yaptım" sözleriyle savunmuştu. 

Bayraktar, şüpheli sıfatıyla çağrıldığı Meclis Araştırma Komisyonu'nda ise "Biz başbakana usulsüz bir işlem sunmayız, başbakan da usulsüz işlemi onaylamaz" diyerek, sözlerini düzeltme yoluna gitmişti. (HABER MERKEZİ)