Eski Fenerbahçe Başkanı Metin Aşık hayatını kaybetti

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Metin Aşık, yaşamını yitirdi. Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor da Aşık için başsağlığı mesajı yayınladı. 

Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe, 1989-1993 yılları arasında kulübün başkanlığını yapan Metin Aşık'ın, vefat ettiğini açıkladı.

Sarı-lacivertli kulübün açıklamasında "Kulübümüzün eski başkanlarından, camiamızın değerli ismi Metin Aşık'ı kaybettik. Fenerbahçe'mize çok değerli hizmetlerde bulunmuş kıymetli başkanımız Metin Aşık'a Allah'tan rahmet, değerli ailesine ve tüm camiamıza başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun" ifadelerine yer verildi.

Aşık için 30 Mayıs Perşembe, saat 14.30'da Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde tören düzenlenecek. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde ikindi namazının sonrasında kılınacak namazın ardından Aşık'ın cenazesi Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Aşık'ın vefatı nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) internet sitesinde yayınlanan mesajda, "Fenerbahçe Spor Kulübü eski başkanlarından Metin Aşık'ın hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Metin Aşık'a Allah'tan rahmet; Ailesi, sevenleri ve Fenerbahçe camiasına başsağlığı dileriz" denildi.

Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor da Aşık için başsağlığı mesajları yayınladı. (HABER MERKEZİ)