Eski MHP'li yönetici öldürüldü: MHP'li başkan gözaltına alındı

MHP Ankara eski il yöneticisi Ferhat Özcan işyerinde uğradığı silahlı saldırıda öldürüldü. MHP Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Ersin Ekinci gözaltına alındı.

Abone ol

DUVAR - MHP Ankara Eski İl Yöneticisi Ferhat Özcan, Pursaklar’daki iş yerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Cinayet şüphelisi olarak MHP Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Ersin Ekinci gözaltına alındı. 

Cinayete Ferhat Özcan'ın iş yerine İYİ Parti afişi asmasının neden olduğu iddiası İYİ Parti tarafından yalanlandı. İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Ferhat Özcan'ın İYİ Parti afişi astığı için öldürüldüğü iddiası doğru değildir. Olayın partimizle herhangi bir ilgisi yoktur. Hiçbir şey, insan hayatından daha önemli olamaz. Saldırıda hayatını kaybeden Ferhat Özcan'a Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz” denildi. 

Ankara'da 30 Aralık 2022 tarihinde eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş de uğradığı silahlı saldırıyla öldürülmüştü. Özcan'ın sosyal medya hesaplarında Sinan Ateş'i de paylaştığı görüldü. (HABER MERKEZİ)