Eski tarikat üyesi anlattı: 'Beynimin yıkandığını düşünmemiştim'

1974'te 19 yaşındayken Birleştirme Kilisesi'ne üye olan Hassan, "Beynimin yıkandığını düşünmemiştim. Bir tarikatın içinde olduğumu da düşünmemiştim" dedi.

DUVAR - Kenya'da bir Hıristiyan 'kıyamet günü' tarikatının yüzlerce müridinin liderlerinin talimatı üzerine, İsa peygamber ile tanışma umuduyla kendilerini açlıktan öldürdüğü iddia ediliyor. Bu iddiaların üzerine tarikatların özelliklerinin ne olduğu ve insanları nasıl etki altına aldığı soruları gündeme getiriliyor.

BBC Küresel Din Muhabiri Lebo Diseko, bir zamanlar tarikat üyesi olduğunu söyleyen ve hayatını başkalarının tarikatlarından çıkmasına yardım etmeye adamış bir kişiyle bu konu üzerine konuştu.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?