Etiyopyalı Ceran, MHP'ye üye oldu

Kocaeli'de yaşayan Etiyopyalı Türk vatandaşı Semans Dubola Ceran, MHP'ye üye oldu. Ceran, "Devlet Bahçeli'yi ve partisini seviyorum. Televizyonda gördüm ve destek vermeye karar verdim" dedi.

Abone ol

DUVAR - Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, özel okulda İngilizce öğretmenliği yapan Etiyopyalı Türk vatandaşı Semans Dubola Ceran, MHP'ye üye oldu.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yaşayan Kadir Ceran ile 9 yıl önce evlenen Semans Dubola Ceran, 7 yıl önce Türkiye'ye yerleşerek, özel bir okulda İngilizce öğretmenliği yapmaya başladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile MHP'ye sempati duyduğunu belirten Ceran, seçim çalışmalarında aktif görev alabilmek için partiye üyelik başvurusunda bulundu.

'BAHÇELİ'Yİ VE PARTİSİNİ SEVİYORUM'

MHP Körfez İlçe Başkanlığı'nda form dolduran Semans Dubola Ceran, partiye üye oldu. Ceran, "Devlet Bahçeli'yi ve partisini seviyorum. Televizyonda gördüm ve destek vermeye karar verdim. Buraya gelerek üye olmak istedim, çok mutluyum" dedi.

'TEŞKİLATIN GÖZ BEBEĞİ OLDU'

"MHP olarak insanlara sadece insan olarak bakıyoruz" diyen MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, "İnsanın rengine ve şekline bakmıyoruz. Kendisi üye olmak için buraya geldiğinde çok memnun olduk. Bütün teşkilatımızın göz bebeği oldu. Parti içinde herkes Semans Dubola Ceran'ı çok sevmeye başladı. İnşallah bize de uğurlu gelecek ve yerel seçimlerde başarılı olacağız" şeklinde konuştu.

'PARTİMİZİE KARŞI SEVGİ VE SAYGISI VARDI'

Ceran'ın, MHP'ye sevgi ve saygısı olduğu için üye olduğunu belirten Körfez İlçesi Kadın Kolları Başkanı Özlem Zaglı, "Kendisini iki senedir tanıyorum. Kadın Kolları Başkanı olarak Semans'ı partiye üye yapmak istedik ve dahil ettik. Semans'ın Devlet Bahçeli'ye karşı bir sempatisi vardı, partimize karşı sevgi ve saygısı vardı. Bu teklifi sunduğumuz da çok memnun oldu ve şu an teşkilatımıza üye oldu. Çalışmalara bizimle beraber başlayacak" dedi. (KOCAELİ/DHA)