EURO 2024'te değerleri katlandı: Arda'dan rekor

EURO 2024'e damgasını vuran futbolcuların yeni piyasa değerlerinde büyük artış yaşandı. Arda'nın rekor rakama çıktığı güncellemede Ferdi Kadıoğlu, Barış Alper ve Mert Müldür de değerini artırdı.

DUVAR - EURO 2024'e damga vuran futbolcuların piyasa değerlerinde büyük artış yaşandı. Alman futbol veri sitesi Transfermarkt, Avrupa Şampiyonası’nda performanslarıyla öne çıkan 35 futbolcunun piyasa değerlerini yeniden güncelledi. Türkiye’den Arda Güler, Ferdi Kadıoğlu, Barış Alper Yılmaz ve Mert Müldür de piyasa değerini artıran isimler arasında yer aldı. İspanya'dan Lamine Yamal 100 milyon euro piyasa değerini aşan ilk 17 yaşındaki oyuncu oldu.

EURO 2024'te değerini artıran isimlerin yeni piyasa değerleri şu şekilde:

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten gram altın uyarısı: Çok pişman olursunuz... En güvenilir arabalar seçildi: Japon markaları zirvede Özgür Erdursun açıkladı: Emekli aylıklarında ciddi düşüşler yaşanacak İngiliz devinden dolar/TL tahmini: Yıl sonunda ne kadar olacak? Arda Güler'e 10 milyon liralık araba hediye edildi Başkan Adams'a suçlamalar: İstanbul'da eğlence mekanlarında ağırlandı