'Evlilik kredisi'nin detayları: Yaş sınırı yok, ikinci evlilikler de gündemde

Evlenecek çiftlere 2 yıl geri ödemesiz kredi verilmesini de içeren kanun teklifi bugün TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Kredinin detaylarını AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta açıkladı..

DUVAR - AK Parti, evlenecek çiftlere 2 yıl geri ödemesiz kredi verilmesini de içeren Aile ve Gençlik Fonu Kurulması Hakkında Kanun Teklifi’ni bugün TBMM Başkanlığı'na sundu. AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, uygulamanın ilk olarak Maraş, Adıyaman, Hatay ve Malatya'dan başlayacağını belirterek, "Şartları tutan gençlerimize 150 bin liralık bir kredi verilecek. 2 yıl ödemesiz daha sonra da 4 yıl ödeme şartıyla hiçbir faiz olmaksızın bir kredi verilecek" dedi.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?