Exxen'de yayınlanacak Leyla ile Mecnun'un yeni sezon tarihi belli oldu

Exxen'de yayınlanacak "Leyla ile Mecnun" dizisi 3 Eylül'de izleyicilerle buluşacak. Dizinin başrollerinde Ali Atay, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan, Osman Sonant yer alacak.

Abone ol

DUVAR - TRT 1'de 2011-2014 yılları arasında yayınlanan absürt komedi türündeki 'Leyla ile Mecnun' orijinal kadrosuyla, 8 yıl sonra geri dönüyor. Acun Ilıcalı'nın Exxen platformunda yayınlanacak olan dizi, yeni sezonuyla 3 Eylül'de izleyicilerle buluşacak. 

Dizinin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Efsane dizi Leyla ile Mecnun, tam kadro ve yepyeni bölümleriyle 3 Eylül’de Exxen’de başlıyor. Mecnun’un hırkasını, İsmail Abinin ceketini, Yavuz’un eldivenlerini, İskender’in beresini, Aksakallı Dede’nin asasını ve Erdal Bakkal’ın bıyıklarını özleyenler Exxen başına" ifadeleri kullanıldı.

Başrollerinde Ali Atay, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan, Köksal Engür, ve Osman Sonant'ın yer aldığı dizide Leyla karakterini ise Deniz Işın canlandıracak. Dizinin senaryosunu yine Burak Aksak kaleme alırken, yönetmenliğini de Onur Ünlü üstleniyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)