Fahrettin Altun'dan Erdoğan videosu: Dosta güven, düşmana korku

AK Parti'nin grup toplantısının yapılmayacağı haberi üzerine sosyal medyada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumuna dair çeşitli iddialar dile getirildi. Fahrettin Altun da bir video paylaştı.

Abone ol

DUVAR - AK Parti'nin grup toplantısının bugün yapılmayacağının belli olmasının ardından sosyal medyada ve Whatsapp gruplarında Erdoğan’ın sağlık durumuyla ilgili çeşitli iddialar dile getirildi. 

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu söz konusu iddialarla ilgili olarak "Erdoğan’ın sağlık durumu ile ilgili WhatsApp mesajları dönüp duruyor… Siyasi hayatım Erdoğan ile mücadeleyle geçti… Erdoğan’ın bana açtığı onlarca davada haksızlığa uğradım… Tek dileğim Erdoğan’ın seçimlere sağlıklı ve zinde olarak girmesi ve sandıkta Halka hesap vermesi" diye paylaşım yaptı. 

Yeni Çağ yazarı Orhan Uğuroğlu, Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Teyit ettim. Kesin bilgi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünden bu yana gelişen herhangi sağlık sorunu kesinlikle yok... AKP grup toplantıları 2 haftada bir yapılıyor... Grup toplantısının da iptali söz konusu değil."

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da sosyal medya hesabından Erdoğan'ın bir videosunu "Dosta güven, düşmana korku" notuyla paylaştı. Fahrettin Altun ve Erdoğan'ın kurmayları geçtiğimiz haftalarda da Erdoğan'ın basket oynarken ki görüntülerini paylaşmıştı. (HABER MERKEZİ)