Fatih Altaylı'dan doğalgaz yorumu: Günlüğü 5 liraya geliyor, olsa olsa sadaka olur

Fatih Altaylı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğalgaz açıklamasını eleştirdi. Altaylı, "Doğrusunu isterseniz, ben buna pek müjde diyemiyorum" dedi.

DUVAR - Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1 yıl boyunca her ay 25 metreküp doğalgazın ücretsiz olacağı açıklamasını değerlendirdiği yazısında, "Bunun parasal karşılığı 125 ila 150 TL arası. Yaz aylarında doya doya ısınırsınız. Tabii ısınma bedeline bu indirim var mı, bilmiyoruz çünkü mutfak ve sıcak su bedeli diye açıklandı. Abonelerin ne kadarı doğalgazı mutfağına da bağlatabilmiş onu da bilmiyoruz çünkü güvenlik nedeniyle her mutfağa doğalgaz bağlanamıyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?