Fatih Portakal’dan Ali Yerlikaya iddiası: 3 gün sonra görevden alınırsa hiç şaşmayın

Gazeteci Fatih Portakal, Ayhan Bora Kaplan soruşturmasıyla ile ilgili ‘ulusal güvenlik meselesi mi?’ sorusunu sorarak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile ilgili dikkat çeken bir yorumda bulundu.

DUVAR - Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında bazı emniyet görevlilerinin açığa alınması ve evlerinde arama yapılmasının yankıları sürüyor. Son olarak MHP lideri Bahçeli de Türkiye üzerinde emniyet ve yargı üzerinden “hesap yapanların” 15 Temmuz gecesine bakması gerektiğini belirterek “Ayranımızı kabartmasınlar, sabrımızı taşırmasınlar” ifadelerini kullanmıştı. Bahçeli’nin bu çıkışı hakkında konuşan gazeteci Fatih Portakal da yaşanan süreçle ilgili dikkat çeken bir iddia gündeme getirdi.

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranları güncellendi: 2 milyon TL'nin geri ödemesi Yarış kızıştı: En fazla emekli promosyonu veren banka belli oldu En dayanıklı arabalar seçildi: Alman markası öne çıktı İBB duyurdu: İşte İstanbul'un en riskli ve güvenli ilçeleri Fatih Portakal asgari ücreti hesapladı: 'Verirler mi?' 'Gönül Dağı'na Kiraz geliyor: Öykü Gürman kadroda