'Feminist Okumalar'ın yazarı Onur Bütün, okurlarıyla buluşacak

Yazar Onur Bütün, bugün NotaBene Yayınevi'nde okurlarıyla buluşacak. Bütün okurlarıyla, Notabene Yayınları tarafından çıkan kitabı 'Feminist Okumalar'ın ele aldığı konuları konuşacak.

Abone ol

DUVAR - Yazar Onur Bütün'ün eleştirinin kadından yana bakışını temsil eden kitabı 'Feminist Okumalar', NotaBene Yayınları tarafından yayımlandı. Kitabın yazarı Onur Bütün, 27 Mayıs Perşembe günü saat 14.00-18.00 arasında NotaBene Yayınevi'nde okurlarıyla kitabın ele aldığı konuları konuşmak üzere buluşacak.

'Feminist Okumalar', yazarın başka türlü bir yaşam isterken düştüğü tuzaklara dikkat çeken, dönüşümü tetikleyen üçüncü gözü temsil ediyor. Kitap, tarihsel, felsefi ve psikanalitik bağlamlarıyla metinleri irdeliyor, queer/feminist yönteme ve araştırmaya yüzünü dönen edebiyat tarihine bu bağlamda eşitlikçi yaklaşan yanıyla bir tartışma yürütüyor. Kitap aynı zamanda, feminist ve queer ile ilgili feminist yöntem ve disiplinlerarasılık üzerine düşünenler için yaklaşık yüz yıllık edebiyat tarihinin üretilmiş metinlerine odaklanıyor.

Yazar Bütün'ün NotaBene Yayınevi'nde gerçekleşecek olan söyleşisi saat 14.00-18.00 arasında gerçekleşecek. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

.