Fenerbahçe Allan Saint-Maximin ile anlaşma sağladı

Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, Mourinho'nun takımında görmek istediği Allan Saint-Maximin'e imza attırmaya hazırlanıyor.

Abone ol

DUVAR - Süper Lig'de bu yıl üst düzey bir kadro ile şampiyonluğa ulaşmak isteyen Fenerbahçe, Suudi Arabistan'ın Al-Ahli kulübünde forma giyen 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin ile anlaşma sağladı.

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Fenerbahçe, Al-Ahli ile Saint-Maximin’in kiralık transferi konusunda anlaşmaya vardı. Haberde Fransız oyuncunun temsilcisinin, İstanbul'da hizmet veren, FIFA ve CAS ile çalışan bir hukuk bürosunu aradığı ve sözleşmenin hazırlanması konusunda hukuki destek istediği bildirildi. Oyuncunun sözleşmesi hazırlandığı ve sadece resmi imzanın kaldığı ifade edildi. Ayrıca Fenerbahçe yöneticilerinin yanı sıra Sportif Direktör Mario Branco ve Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun da sürece dahil olduğu aktarıldı.

Geçen yaz 27 milyon euro karşılığında Suudi ekibine transfer olan Saint-Maximin, bu kulüpte geçen sezon çıktığı 31 maçta 4 gol ve 10 asistlik performansa imza attı.

(SPOR SERVİSİ)