Fenerbahçe basketbol takımında virüs şüphesi

Fenerbahçe Beko’da oynayan bazı basketbolcu ve idari kadro üyelerinde korona virüsü belirtilerine rastlandı. Takım daha detaylı tarama testleri için hastanelere yönlendirildi.

Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe basketbol takımında yönetici ve sporcularda virüs şüphesi görüldü.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, Erkek Basketbol takımı Fenerbahçe Beko'nun bazı oyuncuları ve idari kadro çalışanlarında korona virüsü belirtileri saptandığı belirtildi. Takım detaylı tarama testleri için hastaneye yönlendirildi.

Akşam saatlerinde yapılan açıklamada, sporcularda hastanede kalmalarını gerektirecek bir belirtiye rastlanmadığı, 1 idari personelin ise tedbir amacıyla kontrol altında tutulduğu aktarıldı:

"Hastanede COVİD-19 şüphesi ile detaylı olarak değerlendirilen oyuncularımıza gerekli tüm tahlil ve tetkikler yapılmış ve test için alınan numuneleri Sağlık Bakanlığı’nın laboratuvarına  gönderilmiştir. Yapılan tıbbi değerlendirmede, şu an için hiçbir oyuncumuzda hastanede yatmalarını gerektirecek bir klinik tablo söz konusu değildir. Bir idari çalışanımız ise hastanede tedbir amaçlı kontrol altında tutulmaktadır. Takım oyuncularımız evde sosyal izolasyonla yakın takip edilmektedirler." (HABER MERKEZİ)