Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ilk 11'leri belli oldu

Fenerbahçe ve Galatasaraylı oyuncuları taşıyan otobüsler, derbinin oynanacağı Ülker Stadı'na gitmek için yola çıktı. İki takımı da tesislerden çıkarken taraftarlar uğurladı.

Abone ol

DUVAR - Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, Galatasaray'ı konuk edecek. 

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre, Galatasaray kafilesi saat 20.00'de başlayacak mücadele için Ülker Stadı'na hareket etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nden kalkan otobüsle yola çıkan oyuncuları, sarı-kırmızılı taraftarlar tezahüratlarla ve marşlarla uğurladı.

Samandıra'da bulunan Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nin önünde erken saatlerde toplanan sarı-lacivertli taraftarlar, meşaleler yakıp tezahüratlarda bulunarak takımlarına destek verdi.

Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüs, tesislerden ayrıldığında Fenerbahçeli taraftarlar da teknik direktör Jose Mourinho ve futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. 

İki takımın otobüsleri de polis eşliğinde stada girişi yaptı.

Fenerbahçe maça Livakovic, Mert Müldür, Djiku, Çağlar Söyüncü, Oosterwolde, İsmail Yüksek, Fred, Szymanski, Tadic, Saint-Maximin ve Dzeko ile başlayacak.

Galatasaray ise Muslera, Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdulkerim Bardakcı, Jakobs, Torreira, Gabriel Sara, Barış Alper Yılmaz, Mertens, Yunus Akgün ve Osimhen ilk 11'iyle sahaya çıkacak.

(ANADOLU AJANSI)