Fenerbahçeli orta saha Sebastian Szymanski İngiliz ekibinin radarında

Fenerbahçe'nin genç orta sahası Sebastian Szymanski İngiliz takımı Tottenham'ın radarına girdi. Szymanski için konuşulan bonservis bedeli ise 25-30 milyon euro.

Abone ol

DUVAR- Fenerbahçe ile başarılı bir sezon geçiren Sebastian Szymanski'ye talip olan Avrupa devini ve belirlenen bonservis bedelini açıkladılar. İngiliz basınından CaughtOffside'nin haberini derleyen Beinsports'a göre; Tottenham, Giovani Lo Celso'nun takımdan ayrılması ihtimaline karşı Shakhtar Donetsk'ten Georgiy Sudakov ve Fenerbahçe'den Sebastian Szymanski'yi radarına aldı. Ancak J. Mourinho, Szymanski'nin takımdan ayrılmasına sıcak bakmıyor.

BONSERVİS BEDELİ BELLİ OLDU

İngiliz ekibinin son zamanlarda gözlemeye başladığı Polonyalı yıldız için 25-30 milyon euro arasında bonservis bedeli belirlediği iddia edildi.

FENERBAHÇE'NİN KARARI...

Ayrıca haberde Jose Mourinho önderliğindeki sarı-lacivertli kulübün 25 yaşındaki oyuncuyu satmaya sıcak bakmadığı öne sürüldü.

SZYMANSKI'NİN PERFORMANSI

Fenerbahçe'nin 2023/24 yaz transfer döneminde 9.75 milyon Euro'ya Dinamo Moskova'dan transfer ettiği Szymanski tüm kulvarlarda 55 maça çıktı ve 13 gol / 19 asistlik performans sergiledi.

(SPOR SERVİSİ)