Filistin dünyaya Türkiye'nin kapattığı Instagram'dan sesleniyor

BTK'nin erişimi engellediği Instagram, İsrail'in saldırısı altındaki Gazze'de yaşananları dünyaya duyurmak ve Gazze'den haber almak için önemli bir kaynak. Haniye'nin gelini de Instagram'da aktif.

DUVAR - İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları sürerken, Filistinliler Gazze'de yaşananları, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) Türkiye'de erişim engeli getirdiği sosyal medya platformu Instagram üzerinden dünyaya duyurmaya çalışıyor. BTK tarafından, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye paylaşımlarını sansürlemesinin ardından 'katalog suçlar' gerekçe gösterilerek erişime engellenen Instagram, İsrail’in Gazze’ye saldırıları ve Gazze’de yaşananlarla ilgili en önemli haber kaynaklarından biri olarak öne çıkıyor.

Haberin Devamı
Kimler borçlarını yapılandırabilecek? Meteoroloji uzmanı tek tek illeri saydı: 'Risk yüksek' Televizyonda haftanın en çok izlenen yerli dizileri Tam liste belli oldu: Sahte gıda ürünü satan markalar halka açıklandı Kiralar uçtu: 10 ilde ortalama fiyat asgari ücreti geçti Benzin ve motorine zam geldi: 2 Ekim 2024 güncel akaryakıt fiyatları