Finike Belediye Başkanı Geyikçi: Ortak akılla yöneteceğiz

Stratejik Plan çalışmaları kapsamında ilçedeki muhtar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle görüşen Finike Belediye Başkanı Geyikçi ortak akıl ile çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Abone ol

DUVAR - Finike Belediyesi’nin 2024-2029 Stratejik Plan çalışmalarını sürdüren Başkan Mustafa Geyikçi, çalışmalar kapsamında ilçede bulunan muhtar, STK temsilcileri ve Oda Başkanları ile bir araya geldi.

Belediye olarak yaptıkları Stratejik Plan hakkında katılımcılara bilgiler veren Başkan Geyikçi, Finike’nin geleceği için yapılacak her çalışmayı ortak akılla sürdürmeye özen gösterdiklerini iletti.

Yapılmakta olan Stratejik Plan’ın ilçenin yalnızca 5 yıllık geleceğini değil aynı zamanda daha uzun vadeli bir vizyonu oluşturacağını dile belirten Başkan Geyikçi, “Bugün muhtarlarımızdan, STK temsilcilerimizden, Oda Başkanlarımızdan ilçemizin kendileri için öncelikleri neler, önümüzdeki 5 yıl için nasıl bir Finike hayali kuruyorlar, önerileri neler dinledik. Akıllarına takılan soruları cevapladık. Finike’mizde yaşayan 50 bin vatandaşımızın her birinin mutlu olacağı, yüzünün güleceği bir gelecek oluşturmak istiyoruz. Bunun için de hep birlikte çalışıp, hep birlikte fikirler üreteceğiz. Bugün aldığımız bu görüşler bizim de çalışmalarımıza ışık tutacak. Ben katkı koyan herkese teşekkür ediyorum. Umarım ilçemizi 5 yıl boyunca bu plan çerçevesinde tüm hedeflerimize ulaşacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Geyikçi’nin ardından söz alan katılımcılar, görüşlerini, taleplerini ve çözüm önerilerini iletti.