Flash TV sunucusu arkadaşını vurdu

Flash TV'nin ünlü haber sunucusu Gökhan Taşkın, arkadaşını topuğundan vurdu. Arkadaşı şikayetçi olmayınca serbest kaldı.

Abone ol

DUVAR - Flash TV'nin ünlü haber sunucusu Gökhan Taşkın, Beyoğlu'nda eğlence çıkışı arkadaşını topuğundan silahla vurmaktan gözaltına alındı. Vurulan arkadaşının şikayetçi olmadığı Taşkın, "Alkollüydüm kazayla oldu" dedi, serbest kaldı.

Hürriyet gazetesinden Çetin Aydın'ın haberine göre Beyoğlu'nda gece boyu eğlenen Gökhan Taşkın ve Fatih Sarıdayı, eğlence dönüşü saat 05.00 sıralarında sokakta yürüyordu. Gökhan Taşkın belindeki Glock tabancayı çıkardı ve tek el ateş etti. Mermi arkadaşı Sarıdayı'nın topuğuna isabet etti. Polis kısa sürede olay yerine geldi. Taşkın gözaltına alındı ve tabancaya el konuldu. Hastaneye kaldırılan Sarıdayı, emniyette, Taşkın'la arkadaş olduklarını birlikte alkol aldıklarını, yolda yürürken Taşkın'ın kendisine ateş ettiğini, husumeti olmadığını, davacı olmayacağını söyledi. Taşkın ise alkollü olduğunu tabancanın yanlışlıkla ateş aldığını öne sürdü.

Gökhan Taşkın serbest kaldı.

SERBEST KALDI

Taşkın, "Arkadaşım benim silahımı belimden almaya çalıştı. Bu sırada silah kaza ile patladı. İfademi verdikten sonra işimin başına döndüm. Kazayla yaşandı" dedi. Taşkın, arkadaşının silahı belinden almak istemesini de 'sarhoşluk nedeniyle' diye açıkladı.

Flash TV’de haber sunuculuğu yapan Gökhan Taşkın, 1 Ocak 1985 tarihinde İstanbul'da doğdu. Televizyon hayatı, önceleri Magic BOX'da seslendirme yaparak başladı, sonra 1993 yılında Flash TV'de çalışmaya başladı. O günden beri de Flash TV'de olan Gökhan Taşkın, 2005 yılından itibaren de “anchorman” olarak çalışıyor.