Fotoğraflarla dünyada son bir hafta: Prigojin’in uçağı, Ay’a yolculuk, Fukuşima

Wagner lideri Prigojin'in düşen uçağından Hindistan'ın Ay'a yolculuğuna, Japonya'nın Fukuşima'daki radyoaktif atık suyu okyanusa boşaltmasından orman yangınlarına fotoğraflarla dünyada son bir hafta.

DUVAR - Güney Amerika ülkesi Ekvador’da devlet başkanlığı seçimleri 20 Ağustos Pazar günü yapıldı. Aralarında başkan adaylarından Fernando Villavicencio'nun da olduğu üç siyasetçinin bir ayda suikast sonucu hayatını kaybettiği ülkede hiçbir aday seçimi ilk turda kazanacak çoğunluğa erişemedi. Seçimin ikinci turu, ilk turu oyların yüzde 33’ünü alarak birinci tamamlayan Luisa Gonzalez ve yüzde 24 oy alan Daniel Noboa arasında 15 Ekim’de yapılacak. (Karen Toro / Reuters)

Haberin Devamı
Faiz oranları değişti: 2 milyon TL'nin aylık getirisi 'uçtu' Naci Görür'den 3 kente 7.4 uyarısı: Çok zaman kalmadı 4 ilçede 20 bin lirayı aştı: Ankara'da kiralar uçtu Benzin ve motorinde tabela değişti: 31 Ağustos güncel fiyatlar En güvenilir otomobiller seçildi: Japon markaları damga vurdu İslam Memiş: Hazır olun, sadece bir gün kaldı...