Fujifilm Türkiye, Magnum Photos’un fotoğrafçılık eğitimine iki öğrenciye burs verecek

Fujifilm Türkiye, Magnum Photos’un İstanbul’da üçüncüsünü düzenleyeceği fotoğrafçılık eğitimi için iki öğrenciye burs imkanı sağlayacak.

Abone ol

DUVAR - Gençlerin geleceğe hazırlanması ve geleceği inşa etmesi için onların yanında olan Fujifilm, projeleriyle, gerçekleştirdiği inovasyon yarışmalarıyla ve sağladığı eğitim burslarıyla onlara fırsat yaratıyor. Bu kapsamda, dünya çapında üne sahip Magnum Photos’un İstanbul’da üst üste üçüncü kez düzenlediği fotoğrafçılık eğitiminde 2 gence burs imkanı sağlayacak.

Her ikisi de uzun süredir İstanbul'da yaşayan fotoğrafçı Emin Özmen ve fotoğraf editörü Cloé Kerhoas liderliğinde gerçekleşecek “İstanbul’u Keşfetmek” workshop’u yine 6 gün boyunca şehri gezerken katılımcılara tema fotoğrafçılığı deneyimletecek. Fujifilm Türkiye, biri fotoğrafçılık öğrencisi olmak üzere Türkiye'de yaşayan iki öğrenciye burs imkanı sağlayacak.

Burs verilecek adaylar başvuru esnasında sunulan çalışmalarının kalitesine göre değerlendirilerek Fujifilm Türkiye ve Magnum Photos temsilcisi Emin Özmen tarafından seçilecek. Bursa başvurmak isteyen adayların 29 Şubat Perşembe gününe kadar Magnum Photos'un web sitesinde yer alan formu doldurması gerekiyor.

(HABER MERKEZİ)