Galatasaray orta saha transferini bitirdi: Bu gece İstanbul'a bekleniyor

Galatasaray orta saha transferi için 25 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Gabriel Sara ile anlaşma sağladı.

Abone ol

DUVAR - Galatasaray orta saha transferini sonunda tamamladı. Sarı-Kırmızılı kulüp Norwich City'de forma giyen Gabriel Sara ve kulübüyle anlaşma sağladı.

Transfer dönemini rakiplerine göre sessiz geçiren Galatasaray, uzun süredir uğraş verdiği 8 numara transferinde mutlu sona ulaştı. Daha önce Wendel, Scott McTominay ve Richard Ríos ile görüşmeler yapan fakat sonuç alamayan Sarı-Kırmızılı kulüp, İngiliz ekiplerinden Norwich City'de forma giyen Brezilyalı oyuncu Gabriel Sara ve kulübüyle anlaşma sağladı. Galatasaray'ın 25 yaşındaki oyuncuyu bu gece İstanbul'a getirmesi bekleniyor.

Oyuncunun maliyeti henüz netleşmezken Galatasaray'ın bonservis bedeli olarak 18 milyon euro civarında bir ücret ödeyeceği öne sürüldü. Galatasaray en pahalı transferini 2000 yılında Jardel'i 17 milyon euro'ya transfer ederek yapmıştı.

İngiltere Championship ekiplerinden Norwich City'e 2022 yazında 10,5 milyon euro karşılığında transfer olan Sara, 2 sezon formasını giydiği takımda büyük çıkış yakaladı. Geçen sezon kulübüyle tüm kulvarlarda 53 maça çıkan Brezilyalı orta saha oyuncusu 14 gol ve 13 asiste imza attı.

(SPOR SERVİSİ)