Galatasaray'da derbi öncesi stoper krizi

Galatasaray, önümüzdeki hafta oynanacak Fenerbahçe derbisinde stoperleri Marcao ve Luyindama'yı oynatamayacak. İki oyuncu da Malatyasporlu Guilherme'ye yaptıkları fauller nedeniyle cezalı duruma düştüler.

Abone ol

DUVAR - Galatasaray'ın 4 günde iki kez karşı karşıya geldiği Evkur Yeni Malatyaspor maçlarında, iki stoperi de Fenerbahçe derbisi öncesi cezalı duruma düştü. İki oyuncunun da Evkur Yeni Malatyasporlu Guilherme'ye yaptıkları fauller nedeniyle cezalı duruma düşmeleri dikkat çekti.

Dün akşam oynanan lig maçından önce ceza sınırında olan Marcao, 70. dakikada orta sahada Guilherme’ye yaptığı müdahale sonucunda hakem Yaşar Kemal Uğurlu tarafından sarı kart gördü. Böylece cezalı duruma düşen 22 yaşındaki futbolcu, gelecek hafta deplasmanda oynanacak Fenerbahçe derbisinde takımını yalnız bırakacak.

Luyindama da sarı kart ceza sınırında olduğu maçta hafta içinde rakibi Guilherme'ye yaptığı sert faulle direkt kırmızı kart görmüş ve derbi maçta cezalı duruma düşmüştü.

İki ismin cezalarından dolayı oynayamayacağı Fenerbahçe derbisinde Galatasaray’ın stoperdeki alternatifleri ise Ryan Donk, Semih Kaya ve Ahmet Çalık. (HABER MERKEZİ)