Game of Thrones'a 'karanlık' tepkisi

Game of Thrones, son bölümüyle tepki topladı: Sahneler, seyircileri izlerken yordu.

Abone ol

DUVAR - Game of Thrones dizisi 8. sezon 3. bölümündeki karanlık sahneler, izleyiciler tarafından sosyal medyada eleştirildi.

Dizinin 'The Long Night' adlı bölümü 82 dakikalık süresiyle şimdiye kadar çekilen en uzun bölümü olurken, Winterfell savaş sahnesinin yer aldığı bölümün büyük kısmının karanlık sahnelerden oluşması seyircilerin eleştirilerine neden oldu.

Eleştirilerde seyirciler, karanlık sahnelerde ölüleri, yaşayanları ve White Walker taraftarlarını tanımakta çok zorlandığını belirtti.

GAME OF THRONES'TAN KARANLIK BÖLÜM SAVUNMASI

Eleştirilere karşılık olarak bölümün sinematografı Fabien Wagner, bölüm hakkında açıklamalar yaptı. Wagner, insanların diziyi ideal olmayan şekillerde izlediğini söyledi.

Wagner, "Sorunun büyük kısmı, insanların büyük kısmının televizyonlarını nasıl doğru şekilde ayarlayacaklarını bilmemelerinden kaynaklanıyor. Pek çok insan da diziyi ne yazık ki küçük iPad ekranlarında izliyor, ki bu da diziye karşı hiç de adil değil" diyerek Game of Thrones'un sinematik bir seri olduğunu belirtti. "Game of Thrones sinematik bir dizi ve bu nedenle diziyi sinemada gibi izlemeniz gerekiyor; karanlık bir odada. Gece sahnelerini parlak ışıklandırılmış bir odada izlerseniz görüntüleri uygun şekilde göremezsiniz."