Garfield'ın yaratıcısı Jim Davis: Kediler tıpkı bizim gibi tembel, bencil ve aç

Garfield’in yaratıcısı Davis, "Dışarıdan bakıldığında kendi kişiliğine benzeyen bir kedi yaratmak istedim: Tembel, bencil ve aç" dedi.

DUVAR - Karikatürist Jim Davis tarafından 1978 yılında yaratılan pazartesileri sevmeyen ama lazanyayı seven, tembel, şişman ve alaycı ev kedisi Garfield, yeni maceralarıyla beyazperdede seyirci ile buluşmak için gün sayıyor.

Garfield’in dağınık sokak kedisi babası Vic’in beklenmedik bir şekilde ortaya çıkışıyla yaşanacak maceraları konu alan yeni "Garfield" filmini Garfield’in ilk animasyon beyaz perde macerasının da yönetmenliğini üstlenen Mark Dindal yönetiyor. Filmi yaratırken ve hikayeyi komediye dönüştürürken Dindal ve yardımcı senarist Dave Reynolds yeniden bir araya geliyor.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten dolar ve altın uyarısı: Cuma gününe hazır olun Demiral’ın 'bozkurt selamına' tepki: 'Taraftarı, takımı, ülkeyi böldü' Rakamlar belli oldu: Meslek meslek zamlı memur maaşları Bedelli askerlik, engelli aylığı, kıdem tazminatı: Maaşlar değişti Kredi kartınızdan para çeken telefon uygulamaları açıklandı Türkiye'nin galibiyeti dünya basınında: 'Hollanda mı, neden olmasın?'