Gaziantep seriye bağladı: 3-1

Süper Lig'in 20. haftasında Gaziantep FK sahasında Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. 3-1 kazanan ev sahibi yenilmezlik serisini 5 maça çıkardı.

Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig'in 20. hafta karşılaşmasında Gaziantep FK ile Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. Mücadele 3-1 Gaziantep'in üstünlüğüyle sonuçlandı.

Gaziantep FK'ya galibiyeti getiren golleri 6. dakikada Furkan Soyalp, 18'de Muhammet Demir ve 73'te Figueiredo kaydetti. Fatih Karagümrük'ün tek golü ise 51. dakikada Emre Mor'dan geldi.

Bu sonucun ardından Gaziantep FK yenilmezlik serisini 5 maça çıkardı ve 31 puana yükseldi. Fatih Karagümrük ise 3 maç aradan sonra mağlup oldu ve 27 puanda kaldı.

Ligin 21. haftasında Gaziantep FK deplasmanda Beşiktaş'a konuk olacak. Fatih Karagümrük ise sahasında Çaykur Rizespor'u ağırlayacak.

VOLKAN DEMİREL: PENALTIYSA HAKEMLİĞİ BIRAKSIN

Öte yandan Karagümrük teknik direktörü Volkan Demirel maçın ardından yaptığı açıklamada, hakem Zorbay Küçük'e ilginç bir teklifte bulundu. Demirel, "Maça iyi başlamadık. Bireysel hatalardan gol yedik. İkinci yarı yaptığımız değişikliklerle golü bulduk. Golden sonra tartışmalı pozisyonlar vardı. Eğer pozisyon penaltıysa hakemliği bıraksın. Penaltı değilse ben hocalığı bırakacağım. Zorbay hocama böyle bir teklifte bulunuyorum" dedi.

VavaCars Fatih Karagümrük Kulübü de sosyal medya hesabından "Allah karışana kadar hırsızlar mutludur" paylaşımda bulundu.

(HABER MERKEZİ)