Gaziantep'te 30 kişi İYİ Parti'den MHP'ye geçti

Gaziantep'te daha önce İYİ Parti Şahinbey İlçe Başkanlığı yapmış olan İbrahim Kaya ile yönetim kurulu üyelerinin de aralarında bulunduğu 30 kişi MHP'ye katıldı.

Abone ol

DUVAR - Gaziantep'te önceki dönem İYİ Parti Şahinbey İlçe Başkanı İbrahim Kaya ve yönetim kurulu üyelerinin de aralarında olduğu 30 kişi, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin çağrısı üzerine MHP'ye geçti.

MHP İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin daveti üzerine eski İYİ Parti Şahinbey İlçe Başkanı İbrahim Kaya ile ilçe başkan yardımcıları Halil İbrahim Uygun, Murat Doğan, Ahmet Demir ve Ahmet Ağdemir, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Şahin ve Uğur Cevizli, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Doğan'ın da aralarında olduğu 30 kişi MHP'ye katıldı.

Gruba rozetlerini MHP Gaziantep İl Başkanı Muzaffer Çelik taktı.

MHP lideri Devlet Bahçeli, 1 Ağustos'ta yaptığı açıklamada, MHP'den ayrılarak İYİ Parti'ye katılanlara "kucaklaşma" çağrısı yapmıştı.

Bahçeli, "MHP'nden kopan dava arkadaşlarımız 25 Ekim 2017’de İYİ Parti’yi kurmuşlardır. Ancak geçmişte birlikte yürüyüp, beraberce mücadele ettiğimiz arkadaşlarımızın önemli bir kısmı aradıklarını bulamamışlar veya kenara itilmişlerdir. Kucaklaşma zamanı gelmiştir. Çağrım birliğe, beraberliğe, barışmaya ve heyecanla tokalaşmayadır" demişti. (GAZİANTEP/AA)

MHP lideri Bahçeli'den İYİ Parti'lilere 'geri dönün' çağrısı