Gelecek Partisi adaylarının CHP'den seçilme ihtimali nedir?

CHP listelerinden seçime giren Gelecek Partisi adaylarının seçilme ihtimali ve 2018 seçimlerindeki CHP vekil sayıları gündem oldu. Gelecek Partisi'nden isimler 'garanti' yerlerden aday gösterildi.

DUVAR - Millet İttifakı’nda Meclis seçimleri için beş siyasi parti ortak listede anlaştı. Saadet Partisi, Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve Demokrat Parti seçimlere CHP listelerinden girdi. 

CHP, ortak listede yarışacak milletvekillerini açıkladı. Listelerin açıklanmasıyla birlikte 'garanti' bölgeler ve sıralar siyasi arenada tartışma konusu oldu.

BBC Türkçe'nin haberine göre CHP listelerinden seçime giren Gelecek Partisi adaylarının seçilme ihtimali ve 2018 seçimlerindeki CHP vekil sayıları şu şekilde: 

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?