Gelecek Partisi'nden Sevgililer Günü videosu

14 Şubat Sevgililer Günü'nde, Gelecek Partisi bir video paylaşarak Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nun görüntülerine yer verdi. Video, "Sevgi emekti" cümlesiyle paylaşıldı.

Abone ol

DUVAR - Gelecek Partisi sosyal medya hesabından Sevgililer Günü özelinde bir video paylaşıldı. 'Selvi Boylum Al Yazmalım' filminde geçen “Sevgi emektir" sözünün olduğu videoda Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun vatandaşlarla olan görüntülerine yer verildi.

Videoda, "Unuttuk mu yoksa, sevgi neydi? Tek tek, her birimiz. Önce ben sonra ilk gördüğümüzdü. Elbirliğiyle çatmaktı onu yaşatacak çatıyı. Yoluna koymaktı hayatı, beraber yürümek için. Sevgi neydi? O ilk kavuşmayı hiç unutmamak. Büyüyen her şeyden ötekinin payını yok saymamak. Yürüdüğün yolda kimseyi arkada bırakmak. Sevgi neydi? Teklik değil, çokluktu. Birlikten doğan güzellikti. Unuttuk mu? Hayır. Orada bir yerde hepimizin içinde, biliyorsunuz. Sevgi emekti. Biz de biliyoruz ve gönülden gönüle dokunarak, tüm önyargılara rağmen ona ulaşmak için geliyoruz" ifadeleri yer aldı.

Davutoğlu da videoyu "Sevgi emektir" mesajıyla paylaştı. (HABER MERKEZ)

İ)