'Gelin Takımı'ndan Filiz Akın'a ziyaret: 'Ne güzel şey sevilmek'

"Gelin Takımı" sinema filminin çekimleri için Bodrum'da olan Ecem Erkek, Şebnem Bozoklu, Seda Bakan, Nilperi Şahinkaya ve İpek Güven, Filiz Akın'ı evinde ziyaret etti.

Abone ol

DUVAR - "Gelin Takımı" filminin çekimleri için Bodrum'da olan Ecem Erkek, Şebnem Bozoklu, Seda Bakan, Nilperi Şahinkaya, usta oyuncu Filiz Akın'ı ziyarete gitti.

Filiz Akın, buluşmadan fotoğrafları, "Ne güzel şey sevilmek. Beni çok mutlu etti, içten sıcacık sarılmaları, iltifatlarıyla şifa verdiler sanki. 'Gelin Takımı' filminden sevgiyle takip ettiğim oyuncu arkadaşlarım beni ziyarete geldiler. O an şu an" notuyla paylaştı.

Şebnem Bozoklu, "Sizinle olmak bir rüya. Çok teşekkür ederiz canım Filiz Akın", yorumunu yaparken; Ecem Erkek de "Öyle bir rüya öyle" ifadelerini kullandı.

'HAYALLERİN ÖTESİNDE BİR GECEYDİ'

Seda Bakan da Filiz Akın ile fotoğrafını, "Hayallerin ötesinde bir geceydi benim için… Sevgili Filiz Akın'ı yakından görüp, onunla konuşmak muhteşem. İyi ki varsın Filiz Akın. En büyük hayranınım. Bir sonrakine bebekleri de getiriyorum" notuyla paylaştı.

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)