Gemlik Körfezi'nde deprem: 3 binada çatlak var

Bu sabah meydana gelen Gemlik Körfezi'ndeki depremin ardından 3 binada çatlak oluştu. Panik nedeniyle merdivenlerden düşen 2 kişinin de sağlık durumları iyi.

Abone ol

DUVAR - Marmara Denizi Gemlik Körfezi-Bursa Mudanya bölgesinde bu sabah saat 10.42’de meydana gelen depremle ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2 ildeki 3 binada çatlaklar olduğunu ve 2 kişinin merdivenden düştüğünü açıkladı.

13 artçı deprem yaşandığını hatırlatan Yerlikaya, "İstanbul Esenler'de 1, Küçükçekmece'de 1 bina çatlağı olduğuna ilişkin ihbar alınmış olup Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri ilgili adreslere sevk edilmiştir. Bursa Mudanya’da 1 evde çatlak olduğuna ilişkin ihbar alınmış olup Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri ilgili adreslere sevk edilmiştir. 2 vatandaşımız merdivenden düşmüş olup sağlıklarına ilişkin bir olumsuz durum söz konusu değildir. Gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun" dedi. (HABER MERKEZİ)