Genç kadının şüpheli ölümü: Tanıklar konuştu, serbest bırakılan avukat tutuklandı

Fatma Duygu Özkan'ın 4. kattan 'düşerek' ölmesiyle ilgili "Arkam dönükken atladı" deyip serbest bırakılan avukat Doğan C.G., tanıkların "Bir erkek arkasından itti" ifadesi üzerine tutuklandı.

Abone ol

DUVAR - İstanbul Kadıköy'de tartıştığı Fatma Duygu Özkan'ı 4. katın penceresinden atarak ölümüne neden olduğu öne sürülen ve serbest bırakılan avukat Doğan C.G., tanıkların ifadeleri üzerine tutuklandı. 

DHA ve AA'nın aktardığına göre Caferağa Mahallesinde dün meydana gelen olayda, 38 yaşındaki Fatma Duygu Özkan 4 katlı binanın 4. katındaki dairenin penceresinden "düşerek" hayatını kaybetti. Daire sahibi 41 yaşındaki avukat Doğan C.G. emniyette alınan ilk ifadesinde Özkan'ı önceden tanımadığını, bir arkadaşı aracılığı ile numarasını aldığını ve telefon ederek yanına çağırdığını söyledi. Evde içki içtiklerini ve sohbet ettiklerini anlatan Doğan C.G., kendisinin arkası dönükken, kadının evin salon penceresinden atladığını iddia etti ve serbest bırakıldı.

Özkan'ın düştüğü sırada sokaktan geçen iki tanığın ifadesinde ise "Bağrışma sesleri duydukları, sesin geldiği yöne baktıklarında balkon demirlerine tutunmuş bir kadın gördükleri, daha sonra bir erkeğin kadını arkasından iterek düşmesine sebep olduğu" yönündeki beyanları üzerine Doğan C.G. tekrar gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Doğan C.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi. (HABER MERKEZİ)