Genç sanatçılar iklim krizini eserleriyle yorumladı

19 genç sanatçının iklim krizini yorumladıkları eserleri, multidisipliner bir sanat projesi olan "Alenen Sanat" kapsamında 15 Aralık günü Akasya’da ziyarete açılacak.

DUVAR - İyilik İçin Sanat Derneği ve Akasya Kültür Sanat iş birliği ile hayata geçirilen Alenen Sanat projesi ile genç sanatçıların eserleri sanatseverlerle buluşacak. Multidisipliner bir platform olan Alenen Sanat’a dahil olan 19 sanatçının, Covid-19 süreci ve son yıllarda etkisini artıran doğal afetlere dair ifadelerini, farklı disiplinler aracılığıyla eserlerine yansıttığı sergi, 15 Aralık günü Akasya’da açılacak.

İyilik İçin Sanat Derneği ile Akasya Kültür Sanat ev sahipliğinde ortaya çıkan “Alenen Sanat” projesi kapsamında yeni nesil sanatçıların keşfedilmesi ve tanıtılması hedefleniyor. 

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak? Kıdem ve ihbar tazminatında Temmuz tarifesi: 1 ayda 67 bin TL'lik fark