Gençlerbirliği 'düşmem' diyor

Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren ve son sıraya kadar gerileyen Ankara ekibi Gençlerbirliği, sansasyonel Fenerbahçe galibiyetinin ardından bu hafta da başka bir İstanbul temsilcisini yenmeyi başardı. Evinde Kasımpaşa'yı ağırlayan Gençlerbirliği maçı 2-1 kazandı.

Abone ol

DUVAR - Süper Lig 2020-2021 Sezonu'nun 31. hafta mücadelesinde Kasımpaşa'yı ağırlayan Gençlerbirliği, 90 dakikanın sonunda 2-1'lik skorla galibiyete uzanarak 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Maçın ilk yarısı golsüz tamamlanırken, 60. dakikada Gençlerbirliği öne geçti. Ani gelişen atakta Candeias sağ kanattan topu ceza sahasının solundaki Sefa Yılmaz'a çıkardı. İkinci yarının başında oyuna giren Sefa, düzgün ve sert bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara yolladı: 1-0. 

66. dakikada Hadadi'nin sol kanattan ortasında ceza sahasının sağında topa gelişine vuran Yusuf Erdoğan'ın şutunda, meşin yuvarlak filelere gitti ve skor eşitlendi: 1-1. 

76. dakikada Gençlerbirliği şık bir golle tekrar öne geçti. Candeias'ın pasıyla Halil İbrahim Pehlivan'ın soldan sıfıra inerek yerden ortasında, kale sahasının içindeki Sefa Yılmaz'ın topuğuyla yaptığı vuruşta direğe de çarpan top ağlarla buluştu: 2-1. 

Kasımpaşa'nın 84. dakikada Hajradinovic'in ayağından kullandığı penaltı atışını değerlendirememesi ile Gençlerbirliği, sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Bu galibiyetin ardından puanını 27'ye yükselten ev sahibi Gençlerbirliği 20. sıraya yerleşirken, konuk ekip Kasımpaşa ise 31 puanla kendisine 15. sırada yer buldu. (HABER MERKEZİ)