GIA Sertifikalı Pırlanta'da Thales Pırlanta Kalitesi

Abone ol

Pırlanta dünyanın en değerli taşlarından biridir. Yer kabuğunun altında çok uzun yıllar olgunlaştıktan sonra yeryüzüne çıkar. Doğada nadir olarak bulunan pırlanta satın alırken dikkat etmeniz gereken önemli noktalar bulunur. Şimdiye kadar sıklıkla duyduğunuz 4C kuralı yani pırlantanın özellikleri aklınızı karıştırıyorsa eğer uluslararası sertifikalı taş alarak bu soru işaretlerine bir son verebilirsiniz.

Pırlanta’da her alanda olduğu gibi kötü niyetli ticaret olayları sıklıkla yaşanmaktadır. Satın aldığınız pırlantanın gerçek olup olmadığının en kesin kanıtı sahip oldukları sertifikalardır.

Satın alırken GIA sertifikalı pırlanta satın alarak işinizi garantilemiş olursunuz. GIA sertifikası Amerika’da kurulmuş tüm dünyada kabul görmüştür. Uluslararası alanda geçerliliği olan pırlanta tasarımlarına sitemizden ulaşabilirsiniz.

Gia sertifika sadece taşı inceler ve birçok kriterini sertifika yolu ile bizlere sunar. Nano teknolojisi ile taşın kemer kısmına başka bir taşta olmayan bir seri numarası işler. 0.30 karat ve üzeri olan taşlarda inceleme yapan bir firmadır.

GİA Sertifika Pırlantanın Kimliğidir!

Pırlanta satın almak isteyenlerin öncelikle son zamanlarda sıklıkla tercih ettiği GİA sertifika hakkında kısa şekilde bilgi verelim;  1931 yılında Amerika’da kurulan bir şirkettir. GIA ayrıca uluslararası Derecelendirme Sistemi’nin öncüsüdür. Pırlanta taşının üzerine işlenen seri numaraları ve sertifika karşılaştırıldığında pırlantanın ve sertifikanın gerçekliği kıyaslanabilir.

Pırlantaya ait olan 4C kuralını belirleyen bir sistemdir. Bu şekilde nasıl bir pırlanta satın aldığınızı öğrenmiş olursunuz.

GIA alanında uzmanlaşmış olan gemologlar tarafından laboratuvarlarda pırlantanın incelemesini yaparak elde ettiği sonuçlara göre sertifika üretimi yapar. Bu işlem ile birlikte pırlantaya dair en ufak detaylar da gözden kaçmamış olur. Uluslararası alanda geçerliliği kabul görmüş olan GIA Sertifikası bulunan her tasarım orijinaldir. Sizlerde bu şekilde Thales Pırlanta firmamızdan GIA sertifikalı tasarımlarımıza göz atabilirsiniz. Özellikle tektaş pırlantalarda sıklıkla tercih edilen bu sertifika ile satın aldığınız her ürünün geçerliliğini öğrenmiş olursunuz.

Birbirinden şık pırlanta yüzük modellerini kampanyalı fiyatlardan uygun ödeme koşulları ile satın alabilirsiniz. Pırlanta alanında uzun yıllar boyunca hizmet veren firmamız ile sizlerde güvenilir alışverişin keyfini sürebilirsiniz.

İLANDIR.