Göksel Gümüşdağ: Hep diyorum ya Başakşehir’in DNA’sında Avrupa var

Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Hep diyorum ya Başakşehir’in DNA’sında Avrupa var, inşallah burada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz" dedi.

Abone ol

DUVAR - UEFA Konferans Ligi ikinci eleme turu ilk maçında San Marino ekibi La Fiorita'yı 6-1 mağlup eden RAMS Başakşehir'in (İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü) başkanı Göksel Gümüşdağ, Avrupa kupalarında ilerleyebildikleri kadar ilerlemek istediklerini söyledi.

AA'nın haberine göre, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Göksel Gümüşdağ, "Aldığımız sonuçtan dolayı çok mutluyuz. Zannediyorum 51. Avrupa maçımız. En farklı galibiyetimiz 4-0'dı. 6-1 olunca bizi ayrıca mutlu etti. Bir tane daha atabilseydik Türkiye rekorunu egale edecektik. Hocamızı, oyuncuları tebrik ediyorum. Daha rövanşı, bundan sonraki maçlar var. Hep diyorum ya Başakşehir’in DNA’sında Avrupa var, inşallah burada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Gümüşdağ, transfer çalışmaları hakkında gelen bir soruya ise "3-4 bölgeye transfer yapacağız. Hocanın verdiği rapor doğrultusunda çalışıyoruz. Daha transfer dönemi sürüyor. O süreci en iyi şekilde değerlendirip, hocamızın da uygun gördüğü oyuncuları, bizim de bütçemizi uygun oyuncuları transfer etmeye devam edeceğiz" yanıtını verdi.

Başakşehir Başkanı Gümüşdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da karşılaşmayı izlediğinin hatırlatılması üzerine şöyle konuştu:

"Bugün Sayın Cumhurbaşkanımızın maça gelmesi de bizi ayrıca onurlandırdı. Kendisi soyunma odasına inip, hem teknik direktörümüzü, hem de oyuncularımızı kutladı. Onun da buraya gelmesinden dolayı onur ve mutluluk duyduk. Kendisine Başakşehir ailesi olarak teşekkür ediyoruz. Bu maçlar milli maç gibi. Yaz tatil olmasından dolayı yaklaşık 5-6 bin kişi vardı. Güzel de atmosfer vardı. Milli maç havasında güzel bir galibiyet oldu. Trabzonspor da kazanmış onları da tebrik ediyorum."

Göksel Gümüşdağ, Türkiye Futbol Federasyonu'nda İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkan seçilmesi hakkında ise "Yeni federasyonu tebrik ettik. İnşallah Türk futbolu adına güzel şeyler yaparlar. Biz güzel şeyler yaptığı sürece destek olmaya devam edeceğiz. Hayırlısı olsun." değerlendirmesinde bulundu.

(SPOR SERVİSİ)