Golden Boy adayları güncellendi: Arda Güler'den büyük sıçrama

21 yaş altı futbolculara verilen Golden Boy ödülünün favorileri güncellendi. Türkiye'den 4 futbolcu da 100 kişilik listede kendisine yer buldu.

DUVAR - İtalyan spor gazetesi Tuttosport tarafından Avrupa'da 21 yaş altı yılın en iyi genç oyuncusuna verilen Golden Boy ödülü için 2024'ün listesinde haziran ayı güncellemesi yapıldı.

Listenin ilk 10 sırasında sadece iki isim değişti. Ajax'tan Jorrel Hato ve Atletico Madrid'den Arthur Vermeeren ilk 10 dışında kalırken bu isimlerin yerine Pau Cubarsi ve Aleksandar Pavlovic dahil oldu.

Real Madrid forması giyen Arda Güler, Juventus'tan Kenan Yıldız, Beşiktaş'tan Semih Kılıçsoy ve Kasımpaşa'dan Yasin Özcan da listede kendine yer buldu.

Listede ilk 10 ve yerli futbolcuların sıralamaları şöyle:

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?